Stolt leverandør av catering i Bergen

Med lidenskap for gode matopplevelser

 

Catering skreddersydd for dine smaksløker

Spekter Catering er en stolt leverandør av catering for store og små, formelle og uformelle anledninger. Med en stor glede og lidenskap for matlaging, benytter vi spennende smakskombinasjoner og utsøkte råvarer for å gi fantastiske matopplevelser til mennesker i Bergen. Vi tilpasser vår matservering etter kundenes ønsker og behov.

Fagpersonell

Hos Spekter Mat og Drikke på Åsane vgs og Kulturhus har vi kokker med lang og allsidig erfaring.

Kjøkkensjef: - Pål Lidal har over 25 års erfaring i restaurantbransjen. Han har jobbet som kokk på alt fra små gourmetrestauranter og hotell til cateringbedrifter og mye annet. 

 

Souschef: Therese Skare har kokkelert på hotell, i restauranter, store selskap og catering. Har vært 5 år hos velrenormerte Bien Restauranter i Bergen.

 

Kokk/pizzaansvarlig: Kai Anders Nilsen, ung, dyktig kokk, med fartstid som kokk på båt i marinen og fra Gastrobar i Bergen. Lager deilige, italienske pizza

 

Kafèvert: Alexander Soliman har jobbet som barista, servitør og bartender på Bien Restauranter i mange år. Service, stil, smil og kaffelidenskap er stikkord.

 

Arbeidsleder/kokk: Merete C. Njøtøy har over 20 års erfaring i bransjen  med alt fra restaurant, catrering, bar m.m. Har i tillegg pedagosisk utdannelse og har jobbet som lærer.

En miljøvennlig cateringpartner

Vi er stolt av å være en Mijløfyrtårnsertifisert bedrift. Dette betyr at vi driver vår virksomhet på en bærekraftig måte.