Catering for små og store lag

Vi har byens hyggeligste cateringpriser!

 

Bruk tiden på andre ting – vi fikser maten for deg

Spekter Catering leverer catering til alle formål og anledninger. Enten du skal arrangere et stort selskap eller bare ønsker å glede de ansatte med en ekstra god lunsj, står våre kokker klare for å servere.

Cateringmeny

Spekter Catering ønsker å tilby Bergens befolkning en innovativ, smaksrik, raus og næringsrik cateringmeny. Vi tufter råvarevalget primært på det lokale og nasjonale, men infiltrerer gjerne disse i smaksbilder fra fjernere strøk.

Fra oss kan du forvente mat laget fra grunn av, med stort kjærlighet for faget.

Påsmurt Salater Buffeter Fingermat Selskapsmenyer

Påsmurt

Våre påsmurte bakverk kan fås i mange varianter. Passer til alt fra lunsj og blåturer til møtemat og hverdags. Vi bruker et fint lag med hjemmelaget urtemajones i stedet for smør på våre påsmurte.

Påsmurt

  • Ferske halve rundstykker

    Kr 22,-

    Påleggsvarianter: skinke, ost, røkt ørret, brunost, kalkunskinke. (Gl, M, E)

  • Spekter Pluss’ snitter

    Kr 136,- pr porsjon (4 stk pr porsjon)

    Varianter: Skinke, brie, valnøtt og honning (Gl - hvete, M, N - valnøtt, E, Sen) – Røkt ørret, eggerøre, dillkrem (Gl - hvete, F, E, M, Sen) – Skagensalat (Gl - hvete, M, Sk, F, Sen) – Oksehaleterrine og eplekompott (Gl - hvete, E, S&S, Sen)

Baguetter / blingser / sandwicher m.m

  • Foccacia med rød pesto og grillete grønnsaker

    Kr 50,-

    (Gl - hvete, M, N - cashew, E, Sen)

  • BLT sandwich, bacon, tomat og salat

    Kr 50,-

    (Gl - hvete, E, Sen)

  • Bagels med snøfriskkrem, røkt svineknoke og brønnkarse

    Kr 55,-

    (Gl - hvete, M, E, Sen)

  • Flaguette med røkt ørret, dillkrem og eggerøre

    Kr 55,-

    (Gl - hvete, F, M, E, Sen)

  • Surdeigsblings med Serranoskinke, Brie de Paris, salat, tomat

    Kr 60,-

    (Gl - hvete, M, E, Sen)

Salater

Salatene fungerer som lunsjretter i seg selv eller som deilig tilbehør til middager o.l.

Salater

  • Appelsin og fennikelsalat

    Kr 40,- pr pers

    Tynne skiver appelsin og fennikel, ristete sesamfrø, rødløk, rucola, granateple og god olivenolje. Sommerlig, frisk og middelhavsinspirert. (Ses)

  • Salat med fetaost og spekeskinke

    Kr 50,- pr pers

    Deilig salat med strimlet spekeskinke, fetaost, spinat, aspargesbønner og sitronvinagrette. (M, Sen)

  • Salat med røkt svineknoke og blåskimmel

    Kr 50,- pr pers

    Kjøttet fra røkt svineknoke blandes i eplesiderdressing og serveres med SelbuBlå, valnøtter, selleri og epler. (M, N - valnøtt, Se, Sen)

  • Salat med ørret og pepperrot

    Kr 55,-

    Vi graver ørretfilet lett i sukker og salt før vi baker den forsiktig i ovnen. Serveres oppstykket sammen med pepperrotkrem, syltet småløk og rugknekk. (F, M, Gl - rug / hvete)

Buffeter

Buffeter 1

  • Kaldbuffet

    Kr 360,-

    En rikholdig og flott buffet som passer til alle anledninger.

  • Potetsalat av bakte småpoteter i frisk urteolje
  • Confitert kalkun med eple, haricot vertes, selleri og vinagrette (Se, Sen)
  • Porchetta med syltet løk
  • Lettgravet kveite med tare og ørretrogn (F)
  • Spekemat
  • Tomatsalat med ristete mandler og oliven (N-mandel)
  • Lammeroastbeef med ramsløkpure og frittert løk
  • Pastasalat med urtedressing, marinert kylling og pinjekjerner (Gl - hvete)
  • Aioli (E,Sen), urterømme (M) og soppsmør (M)
  • Brød (gluten)

Buffeter 2

  • Buffet med varme og kalde retter

    Kr 465,- ( kr 395,- uten ostefat)

    Stor buffet til ditt arrangement

  • Porchetta med syltet løk
  • Lettgravet kveite med tare og ørretrogn (F)
  • Spekemat
  • Spicy kjøttboller i pikant tomatsaus (Gl - hvete, E)
  • Grillet squash, aubergine, paprika og rødløk med olivenolje og urter Kylling i bbq-saus (S&S, Sen)
  • Potetsalat i rød pesto (N - cashew, M)
  • Lettbakt ørret med pepperrotkrem (F, M)
  • Øldampete blåskjell (B, S&S)
  • Lokale oster med kompott (M)
  • Aioli (E,Sen), urterømme (M) og soppsmør (M)
  • Brød (gluten)

Fingermat

Fingermat 1

  • Canapèer med:

    Kr 120,- for 4 stk

  • Lammetartar, kapers, tørkete blåbær og rosmarinrømme
  • Lettgravet fjellørret, pepperrotkrem, syltet fennikel
  • Marinert kylling, bacon og oliven
  • Jørnsberg og fikenkompott

Fingermat 2

  • Annen fingermat

    Kr 40,- pr enhet

  • Ceviche, estragonmajones, jordskokkchips, rug
  • Oksehaleterrine, andelever, syltet eple, byggryn
  • Gulrotkrem, krydret toaststick, syltet blomkål
  • Frittata, Fanaost tuille, timian, høstens sopp (vegetar)
  • Rødbettartar med ristete nøtter og kapers (vegan)
  • Humus med gresskarkjerner og soltørket tomat (vegan)
  • Glasserte og grillete smågulrøtter på rug med ostekrem (lakto-vegetar)

Selskapsmenyer

Vi kan tilby alt fra 3 til 12 retters meny. Spør oss om meny. Vi lager nye menyer etter årstid og råvaretilgang.